PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Sedinta fulger – VIDEO

Sedinta fulger – VIDEO

de admin
14 vizualizări

S-a dus vremea sedintelor interminabile, la Consiliul Local Municipal Targoviste. Ultima, din punct de vedere crologic, intalnire a alesilor targovistenilor a batut un record. A fost probabil cea mai scurta sedinta, de la formarea actualului Consiliu. De aproximativ 15 minute au avut nevoie consilierii locali, pentru a epuiza ordinea de zi.
Foarte adevarat este ca alesii targovistenilor nu au avut prea mult de dezbatut, la aceasta sedinta, dar, chiar si in aceste conditii, prin comparatie la sedinte anterioare, chiar si cu un singur punct pe ordinea zi, durata a depasita cu usurinta o ora de dezbatare, asa ca aceasta sedinta chiar poate fi numita un “fulger”. Cele doua puncte supuse atentiei consilierilor au fost epuizate in mai putin de un sfert de ora. Tot la fel de adevarat este ca de aceasta data a fost vorba de bani primiti si nu de bani dati. Mai precis, consilierii au votat o rectificare bugetara pe plus, in cuantum de 4,737 milioane de lei, adica ceva mai mult de un milion de euro, bani care insa, in marea lor majoritate, vor merge catre Consiliul Judetean, mai precis spre ADI salubritate, deoarece, 4.020.000 constituie fonduri colectate din taxa de habitat ,platita de targovisteni. Ramane de vazut daca si la viitoarele sedinte va fi adoptat acelasi principiu al dezbaterii minimale, un lucru greu de crezut, totusi, in conditiile in care lupta politica, pe posturile de viceprimari, se anunta una acerba, chiar incepand de saptamana care urmeaza.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Eugen Banescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe