PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘEF DE POST, BEAT LA VOLAN

ȘEF DE POST, BEAT LA VOLAN

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Și polițiștii greșesc câteodată!Șeful de post din localitata teleormăneană Mârzănești a lovit o mașină parcată, proiectând-o direct într-un gard. Martorii susțin că polițistul mirosea puternic a alcool însă acesta a refuzat recoltarea probelor biologice.

Gelu gureanu, șef de post în comuna rzănești, județul Teleorman, a lovit o mașină parcată, pe o stradă din Alexandria, proiectând-o într-un gard și mai apoi oprindu-se în mijlocul străzii pentru că în urma acestor manevre i s-a rupt roata. Martorii și proprietarul mașinii avariate susțin că polițistul mirosea a alcool și nu a vrut să se înțeleagă amiabil, motiv pentru care a fost condus , cu circ, la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

S-a certat cu colegii de la rutieră, a refuzat să sufle în etilotest, apoi a susțin că nu el ar fi condus mașina, ci tatăl său, aspect contrazis de martori. În cauză a fost întocmit dosar penal, însă cercetările sunt în plină desfășurare, urmând ca în urma rezultatelor de la probele biologice de sânge să se stabilească dacă polițistul este vinovat sau nu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe