PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SERVICIILE, ÎN TOP – VIDEO

SERVICIILE, ÎN TOP – VIDEO

de admin
1 vizualizări

In sfarsit o veste buna si din economie! Cifra de afaceri in serviciile de piata a inregistrat o crestere de 6,2% in primul trimestru din acest an fata de 2013. Totodata activitatile din acest domeniu sunt in trend ascendent. Cresterile s-au datorat in mare parte activitatii hotelurilor si restaurantelor dar si serviciilor de coafura si infrumusetare si celor turistice.
Sa fii patron de hotel, coafor sau agentie de turism se poate dovedi profitabil chiar si pe timp de criza. O demonstreaza cifra de afaceri din domeniul serviciilor care a intregistrat o crestere atat fata de anul precedent cat si in comparatie cu lunile trecute Cresterea vine in principal de la activităţile agenţiilor turistice şi tur-operatorilor (+30,7%), serviciile de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (+9,8%), activităţi ale hotelurilor şi restaurantelor (+9,3%), şi activităţile de spălare, curăţare şi vopsirea textilelor şi blănurilor (+7,1%).
Managerul acestui hotel spune ca desi untiatea de cazare este relativ noua, tarifele, serviciile dar si locatia au atras un numar mare de clienti.
Clientii vin si din tara si din strainatate.
Pe lista domeniilor profitabile se inscriu si serviciile la care apeleaza de obicei reprezentantele sexului frumos.
Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, în trimestrul I 2014 a înregistrat o cifră de afaceri cu 7,0% mai mare comparativ cu trimestrul I 2013.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe