PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SEZONUL INVESTIȚIILOR ÎN ULMI

SEZONUL INVESTIȚIILOR ÎN ULMI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Este sezonul investițiilor în localitatea Ulmi. Pe fonduri proprii sau accesând proiecte de finanțare, administrația locală și-a propus o serie de schimbări în ceea ce privește rețeaua școlară, infrastructura din comună, dar și realizarea unor locuri de joacă pentru copii în Ulmi.
Investițiile se vor derula paralel în mai multe locații din comună. Un aspect important îl reprezintă extinderea rețelei de apă și canalizare, dar și refacerea infrastructurii și acolo unde nu s-a mai intervenit până acum, asfaltarea străzilor.
La Ulmi au început deja lucrările pentru realizarea unui loc de joacă pentru copiii din comună. Termenul de finalizare este de patru luni, dar primarul speră că lucrările vor fi gata chiar mai devreme pentru ca cei mici să se poată bucura de spațiul amenajat special pentru ei.
În această perioadă prioritare sunt domeniile sănătate, învățământ respectiv lucrări la rețeaua școlară și infrastructura.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe