PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SFÂRȘIT ÎNGROZITOR

SFÂRȘIT ÎNGROZITOR

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Tragedie in Dambovita! O familie intreaga a ajuns la spital, intoxicata cu monoxid de carbon. Mama si o fetita de 11 ani au fost salvate. Pentru baiatul de sase ani nu s-a mai putut face insa nimic. Copilul a fost adus in stare grava la spital, iar medicii au incercat sa il resusciteze, insa in zadar. Familia este distrusa si nu intelege cum s-a putut intampla aceasta tragedie.

Rudele povestesc ca mama le-a facut baie celor doi copii. Cateva secunde a plecat la bucatarie, unde a lesinat. Cand si-a revenit, a fugit in baie, unde si-a gasit copiii in stare de inconstienta, in cada. A reusit sa o scoata pe fetita de 11 ani, iar tatal, alarmat de strigatele femeii, l-a scos pe baiat si au sunat la 112. Cand au ajuns la spitalul din Gaesti, baiatul se afla in stop cardio respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Mama si fetita de 11 ani au iesit din spital si sunt in afara oricarui pericol.

Baiatul implinise luna trecuta sase ani. Parintii lui sunt devastati si nu se pot opri din plans.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. Se pare ca totul a pornit de la un aparat folosit pentru incalzirea apei, racordat la o butelie.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe