PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOLIU LA LICEUL DIN NUCET – VIDEO

DOLIU LA LICEUL DIN NUCET – VIDEO

de Andrei Oprescu
58 vizualizări

E doliu la Liceul din Nucet!  Eleva de 15 ani ranită grav în urma accidentului de circulatie de ieri a pierdut lupta cu viața. Medicii au încercat să facă minuni dar n-au reușit să o salveze. Mihaela Gurban era iubită de toată lumea. În 2013 toți erau fericiți și au ales-o miss boboc. Acum o plang!

Pe un alt pat de spital lupta cu viața și profesoarea ei de istorie, cu care era în mașină.

 

 

Au plecat împreuna! A învățat-o istorie, apoi i-a oferit un loc în mașina morții. Profesoara a fost transprotată cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală. Eleva ei, cu ambulanța la Târgoviște. Era în comă de gradul 3 și n-ar fi suportat zborul cu elicopterul. Din nefericire rănile ei erau prea grave. Medicii au încercat să facă tot ce le-a stat în puteri ca să o slaveze, însă la căteva ore n-am mai putut decât să constate decesul.

 

Mihaela era una dintre cele mai iubite eleve de la liceul din Nucet, mai ales că fusese aleasă Miss Boboc, anul ăsta. Imediat după ce au auzit vestea tragică, pagina de Facebook a Mihaelei s-a umplut de mesaje emoționante.

“Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte.” îi scrie un prieten

 

Acum cu toții se pregătesc de înmormântare și se roaga ca măcar profesoara lor să scape cu viață.

 

Mihai Eremia

Raducu Radoi, Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe