PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR

ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

 

Descoperire şocantă pentru o familie din localitatea dâmboviţeană Săteni! Dupa câteva zile de căutări, rudele au gasit cadavrului unui băiat de 32 de ani, care s-a spanzurat în pădure. Bărbatul a recurs la gestul extrem chiar de ziua lui, însă, a fost găsit abia după patru zile. Tot atunci ar fi trebuit să plece în Anglia, unde lucra alături de fraţii săi.

Tânărul a petrecut cu prietenii în seara dinaintea zilei de naştere. Chiar în data de 20 septembrie acesta ar fi trebuit să se întoarcă în Anglia, la muncă. Vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Bărbatul lucra în Anglia alături de fraţii lui şi niciodată nu a dat semne că ar avea probleme. Nu avea pe nimeni cu care să-şi împartă viaţa şi pentru care să sufere. Doar problemele de acasă. Mama lui Cătălin este bolnavă, iar tatăl a murit în urmă cu doi ani. Împreună cu fraţii săi, bărbatul a reuşit să ridice o casă în care să locuiască alături de mama lor.

Alexandru, prietenul lui Cătălin, a fost cel care l-a găsit fără viaţă. Le-a dat de gândit vestea că bărbatul a cumpărat o sfoară de la magazinul din sat înainte să dispară de acasă.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe