PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘI-AU JURAT IUBIRE VEȘNICĂ

ȘI-AU JURAT IUBIRE VEȘNICĂ

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Nu vor uita niciodata Ziua Indragostilor, pentru ca si-au jurat iubire eterna in fata ofiterului Starii Civile. Cinci cupluri din Targoviste au ales sa isi uneasca destinele, chiar in ziua in care toata lumea sarbatoreste iubirea. Emotiile au fost extrem de mari pentru tineri. Dupa ce au spus un „Da” hotarat in fata ofiterului starii civile si dupa o sesiune foto, mirii au continuat sa sarbatoreasca, alaturi de invitati, la restaurant. Petrecerea va tine pana in zori, promit tinerii proaspat casatoriti.

Cristina si George au fost primii tineri targovisteni care au ajuns in fata ofiterului starii civile, de Ziua Indragostitilor. Au fost asteptati cu nerabdare de nasi si invitati. Asteptarea a merit insa, pentru ca tinerii au primit o avalansa de complimente.

George si Cristina au ales un mod special de a-si sarbatori iubirea, pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Alaturi de cei dragi, au ales sa isi uneasca destinele. Emotiile au fost pe masura, povestesc tinerii, care isi doresc sa fie la fel de fericiti toata viata, cum au fost astazi. In plus, mireasa are planuri mari: isi doreste multi copii.

Emotii au fost si pentru nasi, care s-au bucurat ca tinerii au ales sa se casatoreasca intr-o zi speciala, asa cum este Valentine’s Day.

George si Cristina nu sunt insa singurii tineri care au ales sa isi uneasca destinele, de Valentine’s Day. La Oficiul Starii Civile din Targoviste, au fost oficiate de Ziua Indragostitilor cinci casatorii.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe