PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞI-AU LUAT RĂMAS BUN DE LA MIHAELA

ŞI-AU LUAT RĂMAS BUN DE LA MIHAELA

de Mditv
3 vizualizări

Zi neagră pentru familia şi cunoscuţii micuţei Mihaela! Fetiţa, de doar 8 ani a părăsit această lume mult prea devreme, din cauza unui bărbat grăbit, care conducea haotic şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis. Astăzi, rudele au condus-o pe ultimul drum şi cer cu durere şi furie închisoare pe viaţă pentru bărbatul care le-a luat copilul de langă ei. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Cu jalete şi o durere imensă în suflet, Mihaela a fost condusă pe ultimul drum de rude şi prieteni. Părinţii sunt distruşi, nu mai au putere nici măcar să îşi strige durerea. Toată lumea cere un singur lucru: închisoare pentru cel care i-a curmat viaţa copilei.

Decizia autorităţilor îi nemulţumeşte pe localnici. Aceştia sunt indignaţi de faptul că inculpatul este încă în libertate, fiind cercetat sub control judiciar.

Fetiţa a părăsit aeastă lume în rochie de mireasă, o ţinută pe care a îmbrăcat-o mult prea devreme şi care a generat doar o durere profundă, nu bucurie aşa cum spune tradiţia populară. În urma ei a lăsat multe întrebări, dar şi un sat întreg indignat de modul în care se aplică legea în prezent.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe