PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘI BĂTUT ȘI CU BANII LUAȚI. UN TÂNĂR A FOST TÂLHĂRIT PE O STRADĂ DIN TÂRGOVIȘTE

ȘI BĂTUT ȘI CU BANII LUAȚI. UN TÂNĂR A FOST TÂLHĂRIT PE O STRADĂ DIN TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Un tânăr de 21 de ani din Târgoviște a rămas fără 650 de lei după ce alți doi tineri s-au năpustit asupra lui, l-au amenințat și l-au lovit. Totul s-a întâmplat pe o stradă din municipiu. Agresorii, doi tineri de 19 și 21 de ani din localitate au fost prinși de polițiști și reținuți pentru 24 de ore pentru
tâlhărie calificată. Cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:

Atunci când vă deplasaţi prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor.

Când vorbiţi la telefonul mobil pe stradă, manifestaţi atenţie la persoanele din jurul dumneavoastră şi observaţi-le reacţia.

Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere.

Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat Poliţia la 112.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe