PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘI BĂTUT, ȘI CU BANII LUAȚI

ȘI BĂTUT, ȘI CU BANII LUAȚI

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

 

Iulian, tanarul de 20 de ani, din localitatea damboviteana Ocnita, taiat cu sange rece de catre doi indivizi cu care a avut un conflic spontat, a fost externat din spital si se simte mai bine acum. Drama lui, insa continua. Dupa ce ca a fost la un pas sa fie omorat de cei doi agresori, tanarul este bun de plata. El trebuie sa achite cheltuieli de spitalizare in valoare de 63 milioane de lei vechi, bani pe care nu-i are.
In urma cu o saptamana, Iulian a fost gasit in agonie, langa cimitirul din localitatea Ocnita. Era in jurul orei 2 dimineata. Un trecator l-a observat si, cand s-a apropiat de el, a vazut ca este injunghiat de mai multe ori. Tanarul care l-a gasit a sunat imediat la 112 si o ambulanta la transportat pe Iulian la spital, mai mult mort decat viu. Au urmat apoi mai multe operatii si cateva zile, in care Iulian a stat in coma. Din fericire, Iulian se simte mai bine acum si a fost externat din spital.
De parca tragedia prin care a trecut nu ar fi fost se ajuns, tanarul a primit o noua lovitura. Conform legii, el trebuie sa plateasca cheltuielile de spitalizare, o suma uriasa, pe care nu are de unde sa o faca rost.
Pentru a recupera acesti bani de la agresori, tanarul ar trebui sa se judece cu cei doi, iar o instanta sa-i oblige sa pleteasca cheltuiele de spitalizare. Cei doi agresori, de 20 si 17 ani, sunt cercetati pentru tentativa de omor in stare de arest preventiv. Daca vor fi gasiti vinovati, ei ar putea petrece multi ani in spatele gratiilor.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe