PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞI CU BANII DAŢI ŞI FĂRĂ SAIVAN PENTRU OI

ŞI CU BANII DAŢI ŞI FĂRĂ SAIVAN PENTRU OI

de Andrei Oprescu
72 vizualizări

 

BĂLENI, DÂMBOVIŢA

Un cioban din comuna dâmboviţeană Băleni a trăit cea mai mare ţeapă pe pielea lui! Acesta a plătit 15 000 de lei pentru un saivan, care nu i-a mai fost niciodată construit. Individul, care s-a recomandat a fi constructor la o firmă din Bucureşti, a luat banii, a semnat contractul şi s-a făcut nevăzut. În aceeaşi situaţie mai este un vecin de-ai ciobanului, care a plătit şi el pentru servicii care nu i-au mai fost oferite. Acum, individul nu le mai răspunde celor doi la telefon, iar poliţia nu face nimic în acest caz.

Ghiţă ciobanul, cunoscut în comuna Băleni şi în împrejurimi pentru brânza sa, s-a întâlnit cu un constructor, venit din Galaţi, în gospodăria unui vecin. Acesta i-ar fi promis că o sa-i construiască un saivan pentru cele peste 500 de oi pe care le are. Ciobanul s-a bucurat că va avea un adăpost pentru animale bine făcut şi a plătit o parte din bani.

Aşa-zisul constructor ar fi cerut bani pentru materiale şi ciobanului şi celuilalt vecin, care mai avea ceva de construit. Ambii s-au ales cu banii daţi şi fără nicio construcţie.

În total, b[rbatul a plătit 15 000 de lei pentru saivan, degeaba. Soţia ciobanului parcă a avut o presimţire şi a evitat să plătească pentru saivan, dorind să facă un solar cu banii strânşi într-un an de zile de muncă.

Ciobanul a făcut plângere la poliţie, din luna iulie, dar de atunci nu a mai primit niciun răspuns, ci a dat doar declaraţii. Deşi are un contract semnat cu aşa-zisa firmă de la care provine constructorul, cu sediul în Bucureşti, autorităţile nu au luat până acum legătura cu pârâtul pentru a rezolva acest caz.

Ciobanul s-a apucat să-şi facă singur un adăpost pentru oi, întrucât nu mai are bani să plătească un alt constructor.

L-am contactat şi noi pe individul acuyat că i-a păcălit pe cioban şi pe vecinul său, alegându-se cu zeci de mii de lei pentru nimic, însă, nu a dorit să explice situaţia, spunând că va răspunde doar în faţa poliţiei.

Rămâne de văzut când va ajunge şi poliţia la acest individ, care trebuie să răspundă în faţa legii pentru fapta sa.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe