PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Singura soluție, comisii de analiză – VIDEO

Singura soluție, comisii de analiză – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Incompetenta si nepasarea conducerii Companiei de Apa continua chiar si dupa ce sute de oameni zac pe patul de spital. Insensibili la suferintele celor care au consumat apa infestata, ,,boss-ii’’ de la Compania de apa isi ascund ,,fecalele’’ sub propriul pres.

Desi toate semnalele arata ca este vina Companiei, pentru infiltararea in retea a apei reziduale, la institutie, singura masura a fost constituirea de comisii de analiza.

Rapoartele si informatiile preliminare sunt cu adevarat dramatice. Zeci de persoane, dintre acestea multi copii, sau prezentat la medic, dupa ce au consumat apa din reteaua Comapaniei de apa Targoviste Dambovita alte sute de persoane prezentand simptome de enterocolita. Reprezentantii Companiei au fost depasiti total, nici macar masura sistarii alimentarii cu apa in zona Aninoasa Viforata nefiind luata. In fata probelor evidente singura masura a fost constituirea a doua comisii de analiza.

In cazul in care comisiile vor stabili vreo responsabilitate directorul general Dorin Staicu,directorul pe probleme de calitate Pavel Babeu, seful de productie Cristin Cucu si sefa de laborator vor fi suspendati din functie. Cu alte cuvinte s-au facut comisii, formate in mare parte din reprezentanti ai Companiei ce vor decide daca vina apartine sefilor. Singura concluzie putand fi aceea ca atata timp cat nu a fost inregistrat niciun deces nimeni nu se grabeste sa isi asume vreo responsabilitate.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe