PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SITUAȚIE TRISTĂ ȘI LA TITU – VIDEO

SITUAȚIE TRISTĂ ȘI LA TITU – VIDEO

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Caravana MDI Tv a ajuns la Titu unde oamenii au avut sansa sa intre in direct la postul nostru de televiziune si sa isi spuna nemultumirile legate de viata sociala din orasul dambovitean. Usor reticenti si precauti de frica autoritatilor, oamenii au declarat ca isi doresc cu ardoare crearea locurilor de munca. Oamenii se gandesc la viata lor, cea a copiilor si a generatiilor viitoare. Cei care au asistat la emisiune, s-au inscris la tombola cu zeci de premii puse in joc de MDI Tv.

 

Lipsa locurilor de munca este o problema care se acutizeaza pe zi ce trece in judetul Dambovita. Foarte multi cetateni din Titu pur si simplu nu au unde sa lucreze. Se pare ca oamenii politici i-au uitat si nu s-au tinut de promisiunea de a crea locuri de munca. Parlamentarii au grija doar sa isi mentina scaunele pe care le-au castigat prin voturile cetatenilor, dar nu se ingrijesc apoi si de bunastarea acestora.

 

Un cetatean a facut o acuzatie grava impotriva autoritatilor. Barbatul a lucrat la Electroaparataj Titu si spune ca mii de oameni se pot imobolnavi din cauza bacteriilor existente. Apa de la panza freatica din Titu ar fi infestata din cauza deseurilor toxice care sunt depozitate in locuri necorespunzatoare. Omul spune ca a facut sesizare catre autoritati pentru prelevarea probelor de apa, dar nu s-ar fi luat nicio masura pana acum.

 

Asa cum ne-am obisnuit in tot judetul, o problema semnalata de oameni pare ca nu isi gaseste inca rezolvarea. Cetatenii s-au saturat sa plateasca luna de luna bani in plus la facturile de apa, motivandu-se de catre compania damboviteana ca sunt pierderi inregistrate pe reteaua de canalizare.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in ultima locatie unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Vineri 27 septembrie ne gasiti in spatele primariei Voinesti.

 

 

Valentin Popescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe