PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOC! RĂDULESCU VA CERE EXCLUDEREA DIN PSD A LUI ȚUȚUIANU

ȘOC! RĂDULESCU VA CERE EXCLUDEREA DIN PSD A LUI ȚUȚUIANU

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Declarație șocantă a deputatului argeșean Cătălin Rădulescu la adresa lui Adrian Țuțuianu. Într-o interventie telefonică la Antena 3, Rădulescu a anunțat că va cere excluderea lui Adrian Țuțuianu din PSD, pentru ca nu a respectat decizia luată în Cex-ul de ieri și Tuțuianu ar fi continuat atacurile la adresa colegilor din PSD, în speță la adresa sa. Adrain Țuțuianu a declarat în aceeași emisiune că va cere el excluderea lui Rădulescu pentru că a spus decpre el că a îngăduit SRI să monteze microfoane în sediul PSD. Rădulescu a dat mai multe detalii desore acest subiect și a spus că despre montarea microfoanelor știe și Liviu Dragnea și știu mulți membrii ai PSD. Este vorba de sedoul PSD Dâmbovița. Deputatul Rădulescu a spus că știe acest lucru și de la fostul deputat Ion Stan, care s-ar fi plâns și el despre acest lucru. Țuțuianu a declarat că-l va acționa pe Rădulescu în instanță și îi va cere o sumă „cu multe zerouri”.

Iată schimbul de replici dintre cei doi!

Rădulescu: Nu la Kiseleff cum spune dânsul, ci în sediul din Dâmbovița au fost făcute înregistrări. Sunt și în dosarul domnului Stan aceste înregistrări. Au fost făcute pe vremea când domnul Țuțuianu a fost președinte acolo și din care reieșea clar că cineva a permis astfel de înregistrări. Aceste lucruri sunt cunoscute de președintele Liviu Dragnea, de domnul Codrin Ștefănescu, nu numai de mine. Lucrurile astea le cunoaște toată lumea, nu a fost o aventura de-a mea, sunt cunoscute de toți membrii din PSD Dâmbovița. La fel cum este cunoscut de către toți membrii PSD Dâmbovița, nu spun eu , sunt afirmațiile oamenilor de acolo, că Țuțuianu a fost unul din matrorii protejați în dosarul domnului Stan. Dânsul trebuie să spună dacă e așa sau nu. Eu pun niște întrebări.

Reporter: Așa este domnule Țuțuianu?

Țuțuianu: Nu vreau să continui disputa cu domnul Rădulescu pe telefon. Ceea ce spune este o aberație, o minciună sfruntată. Continuă să persevereze în această direcție. Dosarul de care vorbește este public și îl puteți consulta. Iar domnul Rădulescu va avea cu mine un proces în care îi voi cere daune cu multe zerouri și va trebui să răspundă și penal pentru că fapta pe care o săvârșește acum este penală. Am să vă rog să îmi puneți la dispoziție inclusiv înregistrarea de astăzi.

Reporter: Dar ce s-a întâmplat domnule Țuțuianu. De ce s-a juns la acest scandal?

Țuțuianu: Habar nu am, dar e treaba dânsului. Rugămintea e să punem punct discuției pentru că nu are rost să continuăm. 

Reporte: Face parte dintr-un plan contar lui Țuțuianu, demersul dumneavoastră?

Rădulescu: Eu am crezut că lucrurile astea s-au oprit odată cu CEx. Dar Țuțuianu în stilul dânsului vechi securistic continuă să amenințe, că așa a făcut tot timpul. Întrebați oamenii din Dâmbovița și primarii ca să vedeți modul dictatorial în care Țuțuianu se comporta acolo

Reporer: Sunteți pregătit să mergeți cu probe în instanță, că înțeleg că vă cere daune cu multe zerouri?

Rădulescu: Da. Poate are nevoie de bani Nu e problemă. O să mă duc în instanță cu el, nu asta e o problemă. Nu mă sperie pe mine Țuțuianu, cum nu  speriat nici partidul cu puciul lui. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe