PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SOCANT – ACCIDENT CUMPLIT: MAI MULTI OAMENI, BLOCATI IN INTERIORUL MASINILOR! AU FOST DUSI LA SPITAL!

SOCANT – ACCIDENT CUMPLIT: MAI MULTI OAMENI, BLOCATI IN INTERIORUL MASINILOR! AU FOST DUSI LA SPITAL!

de Moise Razvan
2,5K vizualizări

Cinci oameni au rămas încarcerați într-o mașină răsturnată pe Șoseaua Gării Cățelu, în București, în urma unui accident între două autoturisme soldat cu șapte victime.

„Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două descarcerări şi şapte resurse medicale. La locul intervenţiei au fost implicate două autoturisme şi şapte persoane, dintre care cinci erau încarcerate. Am acţionat pentru extragerea acestora şi transportul lor de urgenţă la spital”, a precizat Bogdan Pruteanu, căpitan ISUBIF.

După impact, şoferul maşinii rămase pe roți pe șosea a fost intubat, fiind grav rănit. Medicii de la faţa locului au reuşit să stabilizeze toate persoanele rănite şi să le transporte la mai multe spitale din Capitală.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe