PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SOCANT – ACCIDENT GRAV: S-A RASTURNAT DUPA CE A PIERDUT CONTROLUL ASUPRA VOLANULUI! CE A PATIT SOFERUL!

SOCANT – ACCIDENT GRAV: S-A RASTURNAT DUPA CE A PIERDUT CONTROLUL ASUPRA VOLANULUI! CE A PATIT SOFERUL!

de Moise Razvan
58 vizualizări

Șoferul unui autoturism care a fost implicat azi noapte într-un accident rutier spectaculos pe DN72 Ploiești-Târgoviște a scăpat ca prin minune, fără să fie rănit.

În jurul orei 03.30, salvatorii prahoveni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier pe DN 72 Ploiești-Târgovișite, pe raza satului Brătășanca.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, pentru asigurare zonei, o descarcerare și o ambulanță SMURD.

În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat și a avariat un stâlp de electricitate.

Ajunși la fața locului, pompierii prahoveni au găsit conducătorul auto conștient, cu răni superficiale. În urma evaluării medicale acesta a refuzat să fie transportat la spital.

Pentru că exista riscula ca stâlpul avariat să se prăbușească pe carosabil, traficul rutier a fost blocat pentru trei ore pe DN 72, până la intervenția angajați

Pompierii au asigurat zona până la sosirea Electrica, stâlpul avariat riscând să se prăbușească pe carosabil.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe