PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOCANT! ȘI-A LOVIT SOȚUL ÎN CAP CU TOPORUL PENTRU CĂ O CERTA

ȘOCANT! ȘI-A LOVIT SOȚUL ÎN CAP CU TOPORUL PENTRU CĂ O CERTA

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Încă un caz cutremurător șochează județul Dâmbovița! O femeie de 57 de ani și-a lovit soțul de mai multe ori în cap cu un topor. Apoi l-a lăsat într-o baltă de sânge și a mers la fratele lui să-l anunțe că l-a omorât. Bărbatul a sunat disperat la 112 și la fața locului au ajuns imediat medicii de la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița și polițiștii. Cadrele medicale s-au șocat! Bărbatul avea capul sfârtecat  și abia mai respira. L-au dus  la Spitalul de Urgență Târgoviște, medicii nu-i dau prea multe șanse. Femeia riscă aucm să ajungă după gratii pentru tentativă de omor. N-ar fi pentru prima dată când ar sta după gratii. În urma cu 15 ani, a stat închisă pentru că și-a opărit fata, care ulterior a decedat. Motivul este șocant! „Veneau prea mulți băieți la poarta mea” ne-a declarat femeia.

UPDATE:

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și astăzi va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Ea este cercetată pentru tentativă de omor și riscă ani grei de închisoare.

UPDATE:

Magistrații dâmbovițeni au hotărât ca femeia să stea dupa gratii pentru fapta comisă. Aceștia au emis pe numele ei un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Femeia a fost dusă în arestul Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe