PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SOCANT – TRAGEDIE CUMPLITA: O ADOLESCENTA, MOARTE SUSPECTA LA O PETRECERE ORGANIZATA CHIAR DE EA!

SOCANT – TRAGEDIE CUMPLITA: O ADOLESCENTA, MOARTE SUSPECTA LA O PETRECERE ORGANIZATA CHIAR DE EA!

de Moise Razvan
1,2K vizualizări

Conform datelor transmise, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 1,45 de către o femeie din municipiul Ploieşti, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări stabilindu-se faptul că, în cursul serii, tanara ar fi organizat o petrecere la locuinţa acesteia, împreună cu mai mulţi prieteni, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani. La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconştientă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a constatat decesul tinerei”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe