PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOCANT! UN BĂTRÂN A SFÂRȘIT MANCAT DE PORCII DIN GOSPODĂRIE

ȘOCANT! UN BĂTRÂN A SFÂRȘIT MANCAT DE PORCII DIN GOSPODĂRIE

de Andrei Oprescu
140 vizualizări

 

Sfârşit cumplit pentru un bărbat de 64 de ani din comuna dâmboviţeană Şotânga. Acesta a pierit mâncat de cei doi porci pe care îi avea în gospodărie. Bărbatul locuia singur, iar vecinii spun că îi cam plăcea băutura. A fost descoperit tot de vecini, însă a fost prea tarziu.

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o mizerie de nedescris, în propria locuinţă. Alături de aceasta erau şi cei doi porci, pe care se pare că îi creştea în casă.

Bărbatul locuia singur după ce l-a părăsit soţia. Era neîngrijit, spun vecinii, şi mai mereu ameţit de alcool. Trăia din pensia, din care şi-a cumpărat şi cei doi porci. Vecinii sunt îngrijoraţi acum de soarta celor doi râtani. Se tem ca nu cumva cineva să-i taie după ce au mâncat carne de om.

Trupul neînsufleţit a fost dus la medicina legală pentru necropsie. În urma anchetei se va stabili dacă bărbatul a murit din cauza muşcăturilor adânci pe care le avea pe corp, de la cei doi porci, sau din cauza hipotermiei. Pensionarul trăia în sărăcie şi nu de puţine ori a dormit fără foc chiar şi în nopţile geroase.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe