PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SOCANT: Un scandal in plina strada s-a incheiat cu impuscaturi! Cearta, cauzata de neintelegerile a doua familii!

SOCANT: Un scandal in plina strada s-a incheiat cu impuscaturi! Cearta, cauzata de neintelegerile a doua familii!

de Moise Razvan
1,3K vizualizări

O persoană a fost rănită după ce o alta a tras asupra ei cu un pistol airsoft, sâmbătă seara, în timpul unui conflict izbucnit în comuna argeșeană Poiana Lacului.

La data de 8 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în legătură cu faptul că în localitatea Poiana Lacului a avut loc o stare conflictuală, între membri a două familii, la care au participat mai multe persoane”, precizează Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

„Din primele verificări, o persoană dintre cele implicate ar fi folosit un pistol de tip airsoft, cu care ar fi provocat leziuni ușoare la nivelul antebrațului unei alte persoane. Având în vedere acest aspect, la locul intervenției s-au deplasat și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, mai precizează IPJ Argeș.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe