PRIMA PAGINĂ » SOFER DE TIR, GASIT MORT

SOFER DE TIR, GASIT MORT

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Un sofer din Prahova a fost gasit mort, in cabina tirului parcat pe centura municipiului Targoviste. Se intorcea din judetul Arges, unde descarcase marfa, si trebuia sa ajunga acasa inca de ieri,. Speriati ca nu mai dau de el, patronii lui au pornit sa-l caute. L-au gasit insa in Targoviste, decedat. Politistii investigheaza acum moartea barbatului.

Barbatul lucra de cateva luni ca sofer pe un tir la o societate comerciala prahoveana. Ieri trebuia sa se intoarca din cursa, din Arges, unde fusese sa descarce marfa. N-a mai ajuns insa acasa. Patronii barbatului au inceput sa-l caute. Prima data au sunat la politia de pe autostrada Bucuresti – Pitesti, insa acolo nimeni nu l-a vazut. Au pornit cautarea singuri si au gasit tirul parcat pe centura municipiului Tragoviste. Soferul era decedat la volan. Nimeni nu stie ce s-a intamplat defapt pentru ca nu-l stiau suferind de nicio boala.

Politistii exclude o moarte prin violenta dar au demarat cercetari amanuntite pentru a stabili ce s-a petrecut.

Trupul neinsufletit a fost dus la Serviciul de Medicina Legala Dambovita. Medicii ii vor face necropsia pentru a stabili cauza exacta a decesului.

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

http://youtu.be/KP4yxkv1c_s

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe