PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOFERUL CARE A UCIS ȘI A FUGIT VREA SĂ FIE LIBER

ȘOFERUL CARE A UCIS ȘI A FUGIT VREA SĂ FIE LIBER

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

UPDATE: Tânărul de 29 de ani a ieșit din arest. Magistrații i-au schimbat măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

ȘTIRE INIȚIALĂ- Tânărul de 29 de ani din Hulubești, arestat preventiv după ce a accidentat mortal un bărbat și a fugit de la fața locului, vrea să fie liber. Acesta a contestat, la Tribunalul Dâmbovița, măsura luată de judecătorii din Găești.
Tânărul este acuzat că, după ce a dat cu mașina peste un bărbat de 31 de ani, la Hulubești, l-a lăsat în șanț și a fugit acasă. Abia după trei ore a anunțat poliția că a accidentat mortal un tânăr. Șoferul spune că a fost foarte speriat și că acum regretă ce a făcut. După ce a ajuns acasă, i-a povestit mamei sale ce a făcut și, împreună cu aceasta a mers la fața locului din nou. A văzut că bărbatul accidentat era mort, dar nu a anunțat nici de acea dată organele de poliție. Abia după trei ore, la sfaturile fratelui său mai mare, șoferul a anunțat autoritățile. Tânărul a fost dus marți în fața magistraților de la Judecătoria Găești , cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis ca acesta să stea în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Tânărul a contestat, la Tribunalul Dâmbovița, măsura dispusă de judecătorii din Găești . Recursul se va judeca în zilele următoare. Polițiștii îl cercetează pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în stare de dificultate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe