PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Sorana Cîrstea are probleme! Este victima unui furt major, are nevoie de ajutorul tuturor

Sorana Cîrstea are probleme! Este victima unui furt major, are nevoie de ajutorul tuturor

de Andrei Oprescu
87 vizualizări

Aventura Soranei Cîrstea s-a încheiat rapid la Dubai după o înfrângere în turul secund în faţa cehoaicei Karolina Muchova.

Românca trecuse iniţial de Beatriz Maia Haddad din Brazilia. Dar nu a mai putut să facă faţă apoi unei jucătoare clasată cu 42 de locuri mai jos în ierarhia WTA.

Însă eliminarea prematură nu a fost singura problemă a săptămânii trecute pentru jucătoarea de 32 de ani. Aceasta a descoperit un nou cont fals al ei pe reţelele de socializare. Acolo unde are mai bine de 150.000 de urmăritori. Iar Sorana le-a cerut acestora să raporteze contul care încearcă să îi deturneze pe fani de la postările şi fotografiile ei reale.

„Vă rog să raportați acest cont! Este fals! Acesta este singurul cont care îmi aparține!”, a fost mesajul transmis de  Sorana Cîrstea, în mediul virtual.

În centrul atenţiei la Dubai

Chiar dacă Sorana Cîrstea a jucat doar două partide la competiţia din Emiratele Arabe Unite, una dintre ele a fost epică. Disputa cu brazilianca Maia Haddad s-a terminat după trei ore şi jumătate. Fiind meciul cu cea mai lungă durată din circuitul WTA, în acest an.

SURSA: https://www.playsport.ro/

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe