PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPAŢII DE JOACĂ PENTRU COPIII DIN DĂRMĂNEŞTI

SPAŢII DE JOACĂ PENTRU COPIII DIN DĂRMĂNEŞTI

de Andrei Oprescu
266 vizualizări

DĂRMĂNEŞTI, DÂMBOVIŢA

Bucurie fără margini pentru copiii din comuna dâmboviţeană Dărmaneşti, dar şi pentru părinţii care vor avea unde să-şi ducă prichindeii la joacă. Două spaţii de joacă, utilate modern, sunt aproape gata, iar administraţia locală spune că bucuria celor mici este inestimabilă şi că zâmbetul lor este mai presus de orice investiţie financiară.

Încă o dată primarul comunei Dărmăneşti îşi arată latura de pedagog şi dragostea faţă de copii, semn că nu şi-a uitat meseria de dascăl după ce a preluat frăiele conducerii localităţii. Un proiect important pentru cei mici, dar şi pentru părinţii lor, este aproape finalizat. Vorbim despre două spatii de joacă, unul în Dărmăneşti, unul în Mărginenii de Sus, ambele executate din bugetul local.

De când au început lucrările de execuţie, prichindeii, de la grădiniţa şi de la şcoala din Dărmăneşti, stau cu sufletul la gură şi observă îndeaproape evoluţia parcului. Mai au doar puţin de aşteptat până când dotările fi fixate, astfel încât să se poată juca în siguranţă.

La Mărginenii de Sus, prichindeii au încercat deja leagănele, toboganele şi celelalte utilităţi montate pentru ei.

Andrei a încercat balansoarul chiar de ziua lui.

Bucuria copiilor este lesne de înţeles, întrucât nu au avut niciodată un spaţiu de joacă în localitate. Investiţiile din bugetul local nu se opresc aici.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe