PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPECTACOL EXTRAORDINAR LA ANINOASA

SPECTACOL EXTRAORDINAR LA ANINOASA

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

În cadrul celei de -XV-a ediții a Zilelor Culturii la Aninoasa, primăria și Consiliul Local au pregătit o surpriză pentru locuitorii comunei. În ultima seară a festivalului, Fuego a susținut un spectacol de excepție, omagiu adus poetului Grigore Vieru. Sala Centrului Cultural Aninoasa a fost arhiplină, iar recitalul a fost unul de excepție.

Cea de-a XV-a ediție a festivalului Zilele Culturii la Aninoasa a debutat cu un spectacol pentru copii și o bătălie a culorilor. Cei mici s-au bucurat de explozia de culori, dar și-au demonstrat talentul și într-un spectacol cu dansuri tradiționale.

În ultima seară a festivalului, locuitorii comunei au avut parte de o supriză. Cunoscutul interpret Fuego a prezentat pe scena Centrului Cultural Aninoasa Spectacolul „Testament”, un recital și vernisajul expoziției „Art by Fuego”. Spectacolul a fost un omagiu adus poetului Grigore Vieru.

Spectatorii au fost foarte încântați de eveniment.

Zilele Culturii la Aninoasa reprezintă un festival cu tradiție pe care primăria și Consiliul Local au intenția de a-l duce mai departe.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe