PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPIRIT ARTISTIC LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

SPIRIT ARTISTIC LA TÂRGOVIȘTE – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Spritiul artistic dainuie la Targoviste! Zeci de poeti din tara s-au reunit la Muzeul de Istorie din municipiu in cadrul Programului Zilelor de poezie ”Constantin Virgil Banescu”, editia a -V-a. An de an evenimentul a cresut in amploare pentru ca include si un concurs de poezie dedicat tinerilor care nu au debutat inca.
Foarte multi tineri care au dorit sa-si promoveze poeziile au ajuns cunoscuti dupa ce au participat la evenimentul organizat la Targoviste. Anul acesta aproximativ 70 de concurenti au avut din nou ocazia sa-si expuna creatiile in fata unui public numeros si a juriului.
Evenimentul este organizat de cinci ani la Targoviste in memoria artistului Constantin Virgil Banescu. Poetul a decedat in anul 2009 din probleme de sanatate, dar familia si prietenii nu l-au uitat. Vineri, la Targoviste acestia au retrait cateva momente petrecute in perioada artistului.
Constantin Virgil Banescu s-a nascut la Targoviste in 1982 si a trait 27 de ani, timp in care a publicat mai multe volume de poezii. Artistul a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si a primit numeroase premii, reusind in perioada scurta de viata sa-si puna amprenta asupra literaturii romanesti.

Valentin Popescu
Eduard Găiseanu

http://youtu.be/aU9AkI9Thbo

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe