PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPITALUL JUDETEAN – UN NOU TERMEN DE FINALIZARE

SPITALUL JUDETEAN – UN NOU TERMEN DE FINALIZARE

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste continua sa fie inca in santier. Proiectul de reabilitare, cu fonduri europene, a primit inca un termen de finalizare. De aceasta data administratia judeteana, beneficiarul lucrarii, a avansat ca data de finalizare, a patru dintre cele mai importnate obiective de la spital, sfarsitul lunii noiembrie.

Initial proiectul, in valoare de peste 83 de milioane de lei, din care cea mai mare parte reprezinta fonduri europene nerambursabile, avea ca termen de finalizare sfarsitul lui 2012. Ulterior, prin acte aditionale, la contract, termenul a fost prelungit. Chiar daca, de-a lungul timpului, declaratile optimiste ale autoritatilor si contsructorului aminteau de finalul lui 2013, pentru incheierea lucrarilor, realitatea ia contrazis de cele mai multe ori. Noul termen pentru finalizare, a patru dintre obictivele proiectului, este sfarsitul lunii noiembrie.

Chiar daca acest termen va fi respectat lucrarile vor continua la Spitalul judetean din Targoviste. Asta si pentru ca, spre exemplu, in 2014 sunt prevazute imprejmuiri şi sistematizare pe verticală , reparaţii capitale la sediul administrativ, reabilitare şi refuncţionalizare corp A şi B, astfel ca, cel mai probabil, unitatea nu va fi definitiv reabilitata mai devreme de 2015.Proiectul european era finalizat in proportie de 61%, la finalul lunii iulie.

 

Echipa: Horia Marin/ Raducu Radoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe