PRIMA PAGINĂ » SPORTUL, PE BUTUCI!

SPORTUL, PE BUTUCI!

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Chindia și CSM Târgoviște au șanse mari să dispară în câteva săptămâni

Cele mai frumoase echipe din sportul dâmbovițean al ultimilor ani pot deveni, în curând, doar amintiri. După un sezon în care au alternat bucuriile cu dezamăgirile, ne-au făcut fericiți sau ne-au stricat week-end-urile, Chindia Târgoviște și CS Municipal trăiesc clipe negre. Motivele? Probleme financiare acutizate, scandaluri interne și atacurile murdare ale dușmanilor din media, duse la nesfârșit. Cel mai rău e la fotbal, unde Primăria și Gică Popescu sunt la un pas să se retragă din proiectul demarat în 2010.

Vara acestui an ar putea însemna nu doar sfârșitul Chindiei Târgoviște, ci și desființarea Clubului Sportiv Municipal. Experiența din EuroLigă a golit conturile clubului, antrenorii și jucătoarele au plecat, care-încotro, iar vicecampioana nici măcar nu s-a înscris în competițiile interne. Imaginile cu cei 3.000 de oameni de la finala din mai, cu Aradul, ar putea rămâne ultima legătură a Vechii Cetăți cu sportul de performanță.

Situația e disperată și la volei. Promovarea CSM-ului în Divizia A ar rămâne doar pe hârtie, dacă gruparea păstorită de Primărie și Consiliul Local se va desființa. Mergând mai departe, și alte cluburi din județ trăiesc momente urâte. Despre agonia sportului dâmbovițean vom vorbi zilnic, în știrile din sport MDI TV.

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/XA7EzS_P93Q

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe