PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPRIJIN PENTRU LOCALITĂȚILE INUNDATE

SPRIJIN PENTRU LOCALITĂȚILE INUNDATE

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Inundatiile din primvara si vara acestui an au facut prapad in mai multe judete din regiunea Sud-Muntenia. Pe lista localitatilor afectate se numara si cinci comune din Prahova, dar si mai multe zone din Dambovita. Saptamana trecuta Guvernul a alocat fonduri pentru sprijinirea acestor zone.

Suma alocată pentru Prahova a fost de 8,93 milioane lei și este destinată pentru lucrările de refacere a infrastructurii afectate de ploile din acest an. Peste lista localităților care vor primi bani de la bugetul de stat figurează Bertea, Poiana Câmpina, Starchiojd, Telega și Teișani. Totodată, o parte din sumă va ajunge la Consiliul Județean Prahova, pentru refacerea drumurilor județene de pe raza localităților Aluniș, Bertea, Telega și Valea Doftanei.

Pentru județul Dâmbovița a fost alocată suma de 2,15 milioane lei. În total Guvernul a aprobat alocarea a 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrări de refacere a instrastructurii locale afectate de precipitațiile din perioada mai-iunie 2016.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe