PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPRIJIN PENTRU RAISA

SPRIJIN PENTRU RAISA

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Durere fără margini pentru doi părinţi din Găeşti! Deşi ştiau că au un copil frumos şi sănătos, în urmă cu două săptămâni, fetiţa lor, de doar cinci ani şi zece luni, a fost diagnosticată cu Leucemie. Raisa are nevoie urgentă de sânge! Haideţi să o ajutăm pe micuţă să ducă o viaţă normală în continuare.

De cinci ani si zece luni, Raisa luminează vieţile celor din jurul ei prin gingăşie, veselie şi frumuseţe. Dintr-o dată, copila i-a spus mamei că o dor mâinile şi picioarele. Pentru că şi-a pierdut şi pofta de mâncare, părinţii au mers cu fetiţa la medic pentru a afla ce se întâmplă. Diagnosticul a fost unul crunt: Leucemie.

Fetiţa are nevoie urgentă de sânge pentru a continua tratamentul împotriva bolii. Oricine poate dona la cel mai apropiat centru de transfuzii, menţionând faptul că este pentru Raisa Ilie. Sângele va ajunge la Spitalul Fundeni, din Bucureşti, unde este internată micuţa, împreună cu mama sa.

Ulterior, părinţii vor avea nevoie şi de sprijin financiar pentru ca micuţa să continue tratamentul. Ştiu doar că atunci când se vor termina fondurile de la stat pentru citostatice, vor fi nevoiţi să plătească şedinţele de chimioterapie. Cei care vor să afle mai multe detalii despre acest caz, poate lua legătura prin telefon cu tatăl copilei, Marius Ilie, la numărul 0768 590 281.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe