PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPUNE ZIUA CE “VISEAZĂ” NOAPTEA

SPUNE ZIUA CE „VISEAZĂ” NOAPTEA

de Mditv
9 vizualizări

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița și-a pierdut busola și, într-o campanie de denigrarea fără precedent, face acuze nefondate și profund calomniatoare. Adrian Țuțuianu, aflat în campanie electorală, în județul Dâmbovița, încearcă să-și ascundă neputința administrativă și nerealizarile profesionale găsind tot felul de țapi ispășitori. Unul dintre vinovații, inventati de Adrian Tutuianu, este chiar postul MDI TV .Profitând de faptul că nimeni nu îi cere să demonstreze că ceea ce afirmă, la întâlnirile electorale cu activul de partid, are la bază un cât de mic fundament, Adrian Țuțuianu a început să spună ziua ce visează noaptea. Recent, acesta a acuzat MDI TV că i-a solicitat sume fabuloase, pentru contracte de publicitate și chiar mai mult decât atât, că postul nostru a încercat sa submineze economia și bunul mers al județului Dâmbovița :

Declarație Adrian Țuțuianu

… a venit să/mi spună (n.r. MDI TV) să-i dau 50.000 de lei pe lună publicitate …. la fel voia să-i dea și Compania de Apă, domnul Oprea avea aceiași problemă…păi nu-i suficient de mult costul apei, îl facem și mai mare dând la unii publicitate”.

MDI TV îi solicită președintelui CJ Dâmbovița să prezinte documentele prin care să probeze cele afirmate în spațiul public. Cum, în mod evident, acesta nu va face acest lucru, asemenea documente neexistând, postul nostru își permite să îi atragă atenția lui Adrian Țuțuianu, că privarea de somn, la care recurge în ultima vreme, în încercarea de a găsi vinovați pentru eșecurile sale administrative, ce au consecințe extrem de grave asupra a ceea ce înseamnă viața dâmbovițenilor, poate avea urmări nefaste asupra sănătății sale, atât de ordin fizic cât și psihic, iar primele simptome par deja să indice acest lucru. Totodată, postul nostru îi solicita și lui Alexandru Oprea să prezinte actele prin care lui sau Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița, unde ocupa vremelnic scaunul de director, postul nostru i-a solicitat sumele amintite de Adrian Țuțuianu.Cum MDI TV împărtășeste ideea că pretul apei, practicat de Compania de Apa este mult prea mare pentru buzunarele dâmbovițenilor, cerem directorului Alexandru Oprea să prezinte public și contractele de publicitate pe care compania le-a intocmit din 2012 până la momentul actual, adică perioada în care Adrian Țuțuianu a condus, prin interpuși, această societate. Ne oferim să facem noi calculele și ulterior să le prezentăm gratuit, prin care să arătăm cât de mult au contat aceste sume în ceea ce este momentan unul dintre cele mai mari tarife din țară pentru acest bun de utilitate publică, apa.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe