PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Staicu recunoaște

Staicu recunoaște

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Directorul Companiei de apa Targoviste Dambovita a recunoscut in emisiunea Fetele Puterii, de la MDI TV, un fapt ce se poate dovedi de o gravitate deosebita. Dorin Staicu a afirmat ca pa din raul Ialomita a fost folosita pentru a se livra catre populatia din nordul judetului Dambovita intro perioada in care nu exista o autorizatie de la Mediu pentru folosirea acestei surse.

Afirmatia directorului Comapaniei de Apa a venit in momentul in care ,scandalul din urma cu o sapatamana, in care mai multi locuitori din nordul judetului Dambovita au sesizat calitatea dubioasa a apei de baut, a fost readus in discutie la MDI TV. Din cate se pare sursa folosita pentru alimentare de catre Compania de Apa , mai exact raul Ialomita, nu avea autorizatie de mediu, pentru a putea fi folosita, in procesul de alimentare cu apa potabila a locuitorilor din jumatatea nordica a judetului.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe