PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Stăpân pe volan – VIDEO

Stăpân pe volan – VIDEO

de admin
24 vizualizări

Sfarsitul de saptamana a fost unul cu adevarat de vara la Targoviste. Atmosfera de sarbatoarea a fost intregita si de un concurs auto organizat de catre Ispectoratul Judetean de Politie Dambovita. Concursul, desfasurat sub titulatura „Stapan pe volan”, fost unul de indemanare si se inscrie intro serie mai ampla de astfel de concursuri, in care sofatul preventiv si stapanirea de sine la volan sunt premiate atat de catre reprezentantii politiei cat si prin initiative particulare.

Concursul a fost organizat in centrul Municipiului Targoviste. Participantii au fost nevoiti sa isi arate maiestria in arta sofatului pe un traseu ales de catre reprezentantii politiei judetene. In acelasi timp acestia au avut de trecut si o proba teoretica. La concurs au fostinvitati si reprezentantii concursului de off road Challenge 24 targoviste o initiativa ce se pare ca a avut ecou si a fost apreeciata ca atare.

Concursul de acest tip vor mai fi organizate spun reprezentantii politiei dambovitene si totodata initiativele particulare precum concursul Off Road Cghallenge 24 Targoviste vor avea loc si pe parcursul anului 2014.

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Radu Constantinescu

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe