PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STRADA NOUĂ CU GROPI “VECHI”

STRADA NOUĂ CU GROPI “VECHI”

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Groapă langă groapă pe străzile din Cartierul Matei Voievod din municipiul Târgovişte. Şoferii şi bicicliştii sunt nevoiţi să facă slalom printre craterele de pe suprafaţa carosabilă. Cetăţenii primesc doar promisiuni o dată la patru ani, dar n-au mai simţit mirosul asfaltului proaspăt turnat de la Revoluţie.

Deşi Matei Voievod este un cartier de oameni gospodari, aceştia au fost uitaţi de autorităţi. Îşi ocupă toată ziua cu munca pe câmp şi se chinuie să circule cu maşinile, căruţele sau utilajele pe străzile care fac parte tot din municipiul Târgovişte.

Una dintre străzile prin care se face accesul în Cartierul Matei Voievod arată mai rău ca după bombardament. Este cunosctută ca Strada Sârbilor, însă denumirea oficială este Strada Nouă.

Autorităţile municipale mizează pe alegătorii bulgari din patru în patru ani, când le fac nenumărate promisiuni. Dipă alegeri, oamenii rămân cu aceleaşi probleme şi nu-şi mai întoarce nimeni faţa către ei. Bătrânii din cartier speră de zeci de ani să meargă pe drumuri mai bune, însă speranţele lor nu s-au concretizat niciodată.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe