PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STRĂINII ATRAȘI DE ANINOASA

STRĂINII ATRAȘI DE ANINOASA

de Andrei Oprescu
39 vizualizări

30 de tineri din România, Polonia, Turcia, Italia și Spania sunt prezenți zilele acestea în comuna Aninoasa din Dâmbovița în cadrul unui proiect Erasmus+. Schimbul de experiență are ca scop formarea unor noi competențe, înțelegerea dreptului la liberă exprimare și reducere fenomenului discursurilor instigatoare la ură. Tinerii au avut parte de o seară românească la Centrul Cultural din Aninoasa unde li s-au prezentat produse tradiționale, preparate românești și elemente de cultură.

Asociația BE YOU, câștigătoare a unui proiect Erasmus+ a adus pe raza comunei Aninoasa din Dâmbovița 30 de tineri din cinci tări ale Uniunii Europene, mai exact Spania, Italia, Polonia, Turcia si din Romania. În cadrul proiectului tinerii au avut ocazia de a petrece o seară în stil românesc la Aninoasa.

Activitățile derulate în cadrul proiectului „The power of words” au ca scop combaterea discursului instigator la ură și înțelegerea dreptului la liberă exprimare.

Tinerii s-au bucurat de experiențele din România.

Proiectul Erasmus+ reprezintă o oportunitate pentru tineri de a cunoaște noi comunități și culturi. La Aninoasa cei 30 de tineri au avut parte de experiențe inedite.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe