PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STRĂZI CU MIROS DE HAZNA

STRĂZI CU MIROS DE HAZNA

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Locuitorii comunei dambovitene Piersinari au ajuns la capatul rabdarii. Oamenii spun ca s-au saturat de mirosul ingrozitor care se simte pe ulitele comunei. Din cauza lipsei canalizarii, localnicii deverseaza toata apa din casa, inclusiv cea de la toaleta in santurile de scurgere din fata locuintei. Vara acestia nu mai pot sta in fata portii din cauza mirosului greu si cer autoritatior locale sa dezvolte proiectul de canalizare.

Oamenii spun ca de ani de zile asteapta construirea retelei de canalizare insa pana in momentul de fata nu s-a intamplat nimic. Din cauza mirosului greu oamenii spun ca nu mai pot iesi la poarta iar vara cand temperaturile cresc ,este imposibil sa mergi prin Piersinari.

ontactat telefonic, primarul comunei Pierșinari, Bunea Marian, spune că nu există nicio problemă în comuna condusă de el iar locuitorii nu s-au plâns de lipsa rețelei de canalizare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe