PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘTRUDEL CU MUSCULIȚE

ȘTRUDEL CU MUSCULIȚE

de Mditv
25 vizualizări

Mare grijă de unde cumpărați alimentele! În sezonul cald, produsele se alterează mult mai repede și riscați să vă alegeți cu o toxiinfecție alimentară, avertizează medicii. Produsele de patiserie, brânzeturile și alimentele pe bază de carne sunt pe lista celor perisabile. O tânără din Moreni a avut surpriza să găsească ștrudele pline de musculițe la un raion de patiserie al unui supermarket din oraș. Scârbită de imagine, a filmat și a postat totul pe internet. Comisarii OPC au făcut o vizită-fulger în supermarket.

În imaginile surprinse de clienta supermarketului din Moreni se vede clar cum produsele sunt acoperite de musculițe care zboară în voie prin vitrină și pătrund și în ștrudele și croissante. Revoltată de cele văzute, clienta magazinului a postat imaginile pe internet însoțite de comentariul delicatesa secolului. Comisarii OPC au pornit imediat o vizită la supermarket însă nu au depistat nereguli la momentul controlului. Cu toate acestea, avertizează consumatorii să fie foarte atenți la alimentele pe care le cumpără în sezonul estival. Depozitate necorespunzător și la temperaturi mai mici decât cele recomandate, alimentele se alterează.

În anotimpul estival medicii se confruntă cu cele mai multe cazuri de toxiinfecție alimentară și asta din cauza alimentelor perisabile și a temperaturilor foarte ridicate. Până nu se liniștește stomacul, consumul altor alimente înrăutățește lucrurile.

Medicii recomandă atenție sporită la alimentația copiilor. Înghețata, prăjiturile, fructe și legumele dar și carnea trebuie să fie proaspete și depozitate corespunzător pentru a evita alterarea lor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe