PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUMMER PARTY LA COMPLEXUL DE NATAȚIE

SUMMER PARTY LA COMPLEXUL DE NATAȚIE

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Vara aceasta tonul distracției se dă la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Jocuri, întreceri sportive, dans și muzica bună sunt ingredientele petrecerilor de la ștrandul complexului. În fiecare weekend primăria municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație vă invită la Summer Party, iar de luni pana vineri sunteți asteptați la Summer Club cu dans în piscine, întreceri, parada costumelor de baie, engleza pe apă și în nisip.
A fost o atmosferă incendiară în weekend la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște. Soarele a răspuns prezent la Summer Party, nisipul a fost perfect, iar distracția a fost la ea acasă. Vara aceasta aduce surprize pentru toate vârstele la complex.
La Complexul Turistic și de Natație din Târgoviște piscinele sunt pline în zilele călduroase. Târgoviștenii și nu numai se bucură de oportunitățile de distracție aproape de casă. Complexul de Natație a devenit „Perla Târgoviștei” în ultimii ani, varianta cea mai bună pentru petrecerea timpului liber, mai ales pentru cei care nu ajung la mare anul acesta.
Cei mai încântați au fost și de această dată copiii. Cu greu s-au lăsat duși pe șezlong. Vremea a ținut cu ei așa că apa a fost la temperatura perfectă. Fie că aleg să stea în piscină, lazy river sau tobogane, cei mici se bucură de zile de vacanță perfecte la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.
Competițiile de performanță nu lipsesc nici în acest an.
Accesul se face de luni până vineri 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, iar în weekend 25 de lei pentru adulți și 12 lei pentru copii. Pentru micuții până la 7 ani intrarea este gratuită. Ștrandul cuprinde o plajă amenajată, șezlonguri și umbrele pentru relaxare, precum și bazine pentru înot și tobogane cu apă. Pe lângă ștrand vizitatorii se pot bucura de bazinul acoperit și terenurile de tenis, baschet și mini-fotbal.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe