PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUSPICIUNE DE FURT DIN BANII PUBLICI

SUSPICIUNE DE FURT DIN BANII PUBLICI

de Mditv
8 vizualizări

Suspiciune de furt din banii publici în comuna dâmboviţeană Nucet! Oamenii cred că fiul primarului este racordat ilegal la iluminatul stradal. Localnicii au depistat ilegalitatea şi au strâns dovezi în acest sens, însă acuzaţiile sunt negate total de edilul şef, Luisa Bărboiu.

În imaginile surprinse de un localnic se vede clar cum becul din curtea fiului primarului se aprinde concomitent cu cele de pe stradă. Situaţia se petrece în fiecare seară, la ora 20:55, când este pornit iluminatul public stradal în satul Ilfoveni, din Nucet. Proprietarul gospodăriei este poliţist în comuna Băleni, iar acuzaţiile oamenilor la afresa lui sunt destul de grave pentru că fiind om al legii, acesta nu ar trebui să o încalce.

În acest sens a fost depusă şi o plângere la poliţie. Primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu şi în acelaşi timp mama cetăţeanului suspectat de furt neagă acuzaţiile şi spune că sunt doar calomnii aduse la adresa ei şi a familiei, generate de rezultatul alegerilor electorale, prin care a câştigat un nou mandat.

Am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la fiul primarului, însă nu era nimeni acasă. Edilul comunei Nucet a cerut la rândul său un control din partea Electrica, de unde aşteptăm şi noi un punct de vedere oficial în următoarele zile. În urma controlului efectuat de societatea care furnizează energia electrică vom afla dacă racordarea pentru iluminat a lui Cătălin Bărboiu este ilegală sau nu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe