PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SUTE DE GOSPODĂRII INUNDATE – VIDEO

SUTE DE GOSPODĂRII INUNDATE – VIDEO

de admin
43 vizualizări

Disperati sunt si oamenii din Vladeni si Bilciuresti, Dambovita, unde au fost inundate peste 100 de gospodarii. Dupa potop, oamenii s-au trezit cu apa in case. Cei care au locuinte mai vechi, au lasat totul si au fugit, de frica sa nu se prabuseasca peste ei. Altii, ore intregi, s-au luptat sa mai salveze ceva din case. Din nefericire, pagubele sunt considerabile. Crucea Rosie Dambovita le-a distribuit celor afectati de inundatii paturi si apa potabila.

Comsarul a inceput pentru oamenii din Vladeni, Dambovita, putin peste miezul noptii. O furtuna puternica a facut ca apa sa inunde 30 de gospodarii. Oamenii povestesc cu groaza ca niciodata nu au mai vazut un asemenea prapad.

Sunt disperati, pentru ca munca lor s-a dus pe apa sambetei. Apa le-a distrus tot in locuinte. Aceasta batrana se plange ca a ramas doar cu hainele de pe ea.
Altii nu au reusit sa isi salveze nici macar animalele. Culturile lor sunt si ele compromise
Pompierii au venit in sprijinul oamenilor cu motopompe, penrtu a-i ajuta sa isi scoata apa din locuinte
30 de gospodarii au fost inundate in Vladeni, Dambovita. Crucea Rosie le-a distribuit oamenilor paturi si apa potabila.
A fost o noapte de prapad si in Bilciuresti, unde 80 de gospodarii. Sunt cazuri cu adevarat dramatice. Aceasta familie si-a vazut casa distrusa. Apa masoara in sufragerie jumatate de metru. Mobila, parchetul, aparatura electrocasnica, toate sunt acum sub apa.
Unii au crezut ca nu vor mai apuca a doua zi.
Din pacate, de parca tot acest prapad nu ar fi fost suficient, unii au mai facut si scandal. Intr o zona, santul a fost blocat de o familie astfel ca apa s-a revarsat in curtile vecinilor, proprietarul nepermitand lucratorilor de la primarie sa desfunde canalul de scurgere care trecea prin curtea sa.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe