PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TALHARI BAGATI DUPA GRATII

TALHARI BAGATI DUPA GRATII

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Doi barbati au ingrozit localnicii mai multor sate dambovitene. Au spart o biserica de unde au furat vesminte si au talharit trei femei. Le-au ales pe cele lipsite de aparare, pe care le-a fost usor sa le ameninte cu bataia si cu violul, uneori pentru doar cateva sute de lei. Lipsiti de scrupule, barbatii nu plecau pana cand nu mancau in bucatariile victimelor. Au fost prinsi in scurt timp de politisti si trimisi dupa gratii. Cei doi au dat dovada de un curaj fantastic. Intrau in casele victimelor si isi faceau de cap.

Prima data au spart biserica din localitatea Vulcana Pandele de unde au furat vesmintele preotilor. Din ele si-au facut cagule. Apoi si-au ales prima vitima. O femeie vaduva care traia in casa cu fiica ei , bolnava psihic. Femeia abia isi dusese fiica la culcare si habar nu avea ca in camera alaturata, cei doi barbati se pregateau de talharie. Cei doi si-au facut de cap pana cand femeia a iesit din camera copilului. Atunci au atacat-o. Dupa o jumatate de ora de teroare, femeia a scapat.

Talharii au plecat cu 150 de lei, doua telefoane si o pereche de chei de la o masina. Apoi au intrat peste alte doua femei din alte sate. Talharii au furat furat pensia de 600 lei a unei batrane si alti 2600 de lei luati de la o femeie de 60 de ani, pe care au legat-o si au batut-o. Ei i-au furat si un pistol cu bile de cauciuc. In cateva zile, politistii au reusit sa-i prinda pe cei doi talhari. Cei doi au fost retinuti si risca sa petreaca peste 10 ani de inchisoare pentru talharie calificata si furt calificat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe