PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂLHĂRIT ÎN PLINĂ STRADĂ

TÂLHĂRIT ÎN PLINĂ STRADĂ

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Un tânăr de 21 de ani din Târgoviște a fost jefuit în plină stradă. Băiatul a fost urmărit de alți doi tineri care l-ar fi amenințat și l-ar lovit după care i-ar fi luat toți banii pe care îi avea la el. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată. Rudele băieților venite la parchet spun că ar fi furat de nevoie pentru că tocmai se eliberaseră de câteva luni din penitenciar și nu găseau loc de munca.

Tânărul de 21 de ani a fost atacat în plină stradă la ora șase dimineața. Cei doi au profitat că nu era nimeni prin preajmă și ar fi sărit asupra băiatului căruia i-ar fi luat suma de 650 de lei, toți banii pe care îi avea la el în acel moment. Agresorii de 19 și 21 de ani au fost identificați rapid și reținuți pentru 24 de ore.

La parchet au venit și rudele celor doi băieți care le-au găsit și o scuză pentru fapta lor. Susțin că sunt eliberați din penitenciar de câteva luni și că nu și-au găsit de muncă din cauza cazierului.

Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe