PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂNĂR BĂGAT ÎN SPITAL DE PROPRIUL TATĂ

TÂNĂR BĂGAT ÎN SPITAL DE PROPRIUL TATĂ

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Tânăr de 18 ani, băgat în spital de propriul tată! S-a întâmplat în Dâmbovița, la Brezoaele! Totul a început după ce băiatul a încercat să intervină într-un scandal între părinții săi. Femeia a reușit să scape la timp din calea soțului agresiv, în schimb fiul ei a fost lovit în zona capului si a avut nevoie de ajutorul medicilor.
Femeia de 37 de ani este căsătorită de 20 de ani și are trei copii: o fetiță de 7 ani și doi băieți de 17 și 18 ani. Acesta povestește că a dus dintotdeauna o viață grea alături de partenerul ei. Tatăl acuzat că și-a bătut crunt fiul lucrează în construcții, iar după ultimul scandal a plecat de acasă. Rudele lui susțin însă, că ar fi nevinovat și că soția lui ar fi cea care iscă tărăboiul. Cu răni grave la cap, tânărul de 18 ani a fost transportat la spitalul din Târgoviște, unde medicii i-au acordat îngrijiri. Între timp, bărbatul, de 38 de ani, a fost audiat la sediul poliției, iar pe numele lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Tatăl bătăuș este cercetat acum penal pentru violență în familie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe