PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂNĂR FĂRĂ PERMIS, OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ

TÂNĂR FĂRĂ PERMIS, OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ

de Andrei Oprescu
99 vizualizări

UPDATE: Tânărul din Dragomirești, reținut de către politisti, după ce ar fi condus fără să aibe permis de conducere și nu a oprit la semnalele agenților de la rutieră, a fost prezentat magistraților cu propunere de măsuri legale. Aceștia au decis ca tânărul să fie cercetat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile. 

ȘTIRE INIȚIALĂ: S-au tras din nou focuri de armă la Târgoviște! Polițiștii Biroului Rutier au tras cu pistoalele cinci focuri după un tânăr care nu a oprit la semnal. Trei gloanțe au nimerit mașina fugarului, însă nimeni nu a fost rănit. În cele din urmă, mașina a fost găsită la Râncaciov. Suspectul se numește Diaconu Raul Valentin, are 34 de ani și este din Dragomirești. Tânărul nu deține permis de conducere și lucrează la o spălătorie auto din Târgoviște. Acesta nu a fost încă prins. El se poate alege cu dosar penal pentru conducere fără permis. Surse din cadrul anchetatorilor ne-au informat că tânărul ar fi ieșit de curând din închisoare, unde ar fi stat închis pentru trafic de droguri. Vom reveni!

UPDATE: DIACONU RADU VALENTIN a contactat prin mesaje redacția MDITV și susține că nu este implicat în acest evenimnet. Acesta spune că autoturismul cu pricina a fost vândut de către el de ceva timp. Vom reveni!

UPDATE: Tânărul a fost prins de catre polițisti. Acesta va fi dus la sediul Poliției din Târgoviște, unde va fi audiat. Nu este exclus ca acesta să fie reținut .

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe