TÂNĂR FILMAT ÎN TIMP CE FURĂ BECURI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Este doar unul din moentele in care individual fura becuri. Cetățenii din gaesti, lăsați fără becuri în scările blocului s-au hotărât să-l caute pe hoț, ca să-i facă un cadou: un sac plin cu becuri.

„Ne-am săturat să rămânem fără lumină, noaptea, pe scara blocului. Dacă omul are o pasiune, preferăm să-i facem noi cadou un sac plin, să-i ajungă pentru o perioadă mai lungă de timp, ca să nu ne mai creeze nouă disconfort. Punem mână de la mână și-i cumpărăm omului becuri”, a declarat, pentru Cronica de Găești, un locatar disperat.

Unii dintre locatarii lăsați pe-ntuneric în scările de bloc au spus că vor face afișe cu el și le vor lipi pe stâlpi . Metoda înlăturării becurilor este frecvent folosită de infractori, care operează pe întuneric. În acest caz, însă, nu a existat o altă infracțiune ulterioară furtului becurilor. În plus, cei care lasă anumite zone fără becuri preferă să le spargă, nu să le fure. Se pare că hoțul nostru fură doar becuri, ceea ce îl face special. Ele ar putea acuum raspunde penal pentru savarsirea infrcatiunii de furt.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri