PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂNĂR REȚINUT PENTRU CĂ A FOST PRINS CONDUCÂND DE MAI MULTE ORI, DEȘI NU AVEA PERMIS

TÂNĂR REȚINUT PENTRU CĂ A FOST PRINS CONDUCÂND DE MAI MULTE ORI, DEȘI NU AVEA PERMIS

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Ieri, 4 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea a trei infracțiuni de conducere a unui autovehicul de către o persoană care avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa.
Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.
La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa.
La data de 30 ianuarie 2020, față de cel în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar în cadrul unui alt dosar penal unde este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 194 alin. 1 lit. e din Codul Penal.
Polițiștii au procedat la reținerea bărbatului, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.
În sarcina lui au fost reținute 3 infracțiuni de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, fapte comise în zilele de 30 decembrie 2019, 24 ianuarie 2020 și 4 februarie 2020.

Foto cu caracter ilustrativ!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe