PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TARG DE TOAMNA LA TITU

TARG DE TOAMNA LA TITU

de Mditv
462 vizualizări

Sute de mesteri si negustori din toata tara s-au strans zilele acestea la Titu pentru a lua parte la targul de toamna organizat an de an de autoritatile locale. Timp de patru zile orasul prinde viata. Amatorii de pastrama, mici si distractie se strang aici. Duminica a fost cea mai aglomerata zi. Oamenii au venit sa se aprovizioneze pentru anotimpul rece dar si pentru ultimele pregatiri de scoala ale micutilor.

In cele patru zile cat tine targul anual de toamna de la Titu, organizat de primarie si consiliul local,  orasul se transforma intr-un furnicar. Vin din toate colturile judetului si chiar din judetele vecine pentru a se aproviziona. Si au de unde. De la legume si fructe, pana la haine si incaltaminte, rechizite si unelte pentru agricultori. Toate sunt expuse iar comerciantii nu duc lipsa de clienti. Pentru negustori targurile sunt singura solutie sa mai vanda ceva. Aceasta batranica vine an de an cu linguri de lemn si tamaie la targul din Titu.

Blanurile nu lipsesc nici ele din targul de toamna. Frumos asezate isi asteapta clientii. Acest domn a venit cu ele de la Orastie.

Amatorii de mici si pastrama au avut de unde alege. Carnea a sfarait pe gratare, iar mirosul i-a atras pe clientii care au stat la coada.

Targul de anul acesta organizat de primarie si consiliul local este unul dintre cele mai bogate din ultimii ani: e la obiecte de artizanat, la imbracaminte dar si legume.  Traditia este pastrata vie la Titu iar oamenii revin an de an.

Targul a fost deschis sambata, 12 septembrie si se va incheia pe data de 15 septembrie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe