PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » TÂRG DE TOAMNĂ LA VALEA LUNGĂ

TÂRG DE TOAMNĂ LA VALEA LUNGĂ

de Andrei Oprescu
451 vizualizări

Tradiția a mers mai departe la Valea Lungă în județul Dâmbovița. Primăria și Consiliul Local au organizat și anul acesta târgul de toamnă prin care i-au adus lalolaltă pe comercianți și cumpărători. Vedetele târgului au fost ca de fiecare dată produsele tradiționale: brânza de burduf și pastrama. Cei pofticioși au avut de unde alege. Nici copiii nu au fost uitați. Cei mici s-au distrat în parcul de joacă amenajat chiar în târg.

Târgul de toamnă a fost organizat chiar în ziua în care a fost sărbătorită Sfânta Paraschiva. Comercianții din tot județul și zonele învecinate au fost prezenți cu produse tradiționale. Legume, pastrama și brânza de burduf au fost cele mai căutate.

Marius a venit de la Moeciu de Jos. Spune că în fiecare an vinde în târgul de aici.

Și pentru copii primăria și consiliul local au organizat un mic parc de distracții chiar în incinta târgului.

Administrația locală și-a propus să ducă mai departe obiceiurile din zonă din generație în generație, prilej de a-i atrage și pe turiști și de a promova localitatea și peisajele pitorești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe