PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂRGOVIȘTENII , ÎN PERICOL SĂ BEA APĂ CU DEJECȚII – VIDEO

TÂRGOVIȘTENII , ÎN PERICOL SĂ BEA APĂ CU DEJECȚII – VIDEO

de admin
5 vizualizări

n ziua in care a plecat de la conducerea Companiei de Apa Targoviste-Dambovita, Dorin Staicu a facut dezvaluiri cutremuratoare. Targovistenii sunt si ei in pericol sa bea apa cu dejectii oricand. In unele blocuri conductele de apa trec prin subsoluri inundate cu dejectii, iar daca se sparg, dejectiile pot ajunge la robinetele consumatorilor. Compania de Apa nu are in acest moment posibilitatea sa depisteze la timp o astfel de catastrofa. 

Fostul director general al Companiei de Apa, Dorin Staicu, a aruncat bomba chiar ininte de a parasi biroul de la Compania de Apa. 

Cu alte cuvinte, consumatorii sunt in pericol oricand să consume apa cu dejectii daca conductele afate in subsolurile inundate se sparg. Mai grav , in cazul unor astfel de incidente, Compania de Apa nu poate afla incidentul decat dupa ce oamenii se imbolnavesc, ca in cazul celor din communa Aninoasa.

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe